bronchost soluation
150ml

BRONCHOSTOP® SHURUP

Ekspektorant dhe lehtësues kolle

Si ekspektorant shkrin mukusin; si qetësues zvogëlon nxitjen për kollë.

  • Përbëhet nga ekstrakti i bimës së trumzës dhe ekstrakti i rrënjës së mullagës
  • Qetëson kollën e thatë
  • Siguron ekspektorimin e mukusit
  • Shije aromatike, frutash
  • Bar OTC (pa recetë)
  • Në dispozicion ekskluzivisht në farmacinë tuaj

Prodhuar me kujdes në Austri, duke përdorur lëndë aktive bimore.

Për informacion mbi efikasitetin dhe efektet anësore të mundshme, lexoni fletëudhëzuesin e paketimit ose pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Produkti është një bar për t'u përdorur në indikacionin e specifikuar, bazuar në përdorimin afatgjatë.

Shkarkoni udhëzimetPDF-Format fletudhezuesin ne shqip