bronchost soluation
150ml

BRONCHOSTOP® SHURUP

Ekspektorant dhe lehtësues kolle

Si ekspektorant shkrin mukusin; si qetësues zvogëlon nxitjen për kollë.

 • Përbëhet nga ekstrakti i bimës së trumzës dhe ekstrakti i rrënjës së mullagës
 • Qetëson kollën e thatë
 • Siguron ekspektorimin e mukusit
 • Shije aromatike, frutash
 • Bar OTC (pa recetë)
 • Në dispozicion ekskluzivisht në farmacinë tuaj

Prodhuar me kujdes në Austri, duke përdorur lëndë aktive bimore.

Për informacion mbi efikasitetin dhe efektet anësore të mundshme, lexoni fletëudhëzuesin e paketimit ose pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Produkti është një bar për t'u përdorur në indikacionin e specifikuar, bazuar në përdorimin afatgjatë.

Shkarkoni udhëzimetPDF-Format fletudhezuesin ne shqip

BRONCHOSTOP® DUO PASTILIE

Ekspektorant dhe lehtësues kolle

Bar për trajtimin e kollës së thatë, kollë gjoksi ose gërvishtëse të lidhur me ftohjen, gripin ose ngjirjen e zërit.

 • Përmban vajra esencialë dhe flavonoide të bimës së trumzës, si dhe ekstrakt i rrënjës së mullagës.
 • Qetëson kollën e thatë.
 • Lehtëson ekspektorimin e mukusit të trashë.
 • I lehtë për tu marrë me vete - format i përshtatshëm.
 • Bar OTC (pa recetë).
 • Në dispozicion ekskluzivisht në farmacinë tuaj.

Prodhuar me kujdes në Austri, duke përdorur lëndë aktive bimore.

Për informacion mbi efikasitetin dhe efektet anësore të mundshme, lexoni fletëudhëzuesin e paketimit ose pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Produkti është një bar për t'u përdorur në indikacionin e specifikuar, bazuar në përdorimin afatgjatë.

Shkarkoni udhëzimetPDF-Format
bronchost pastilles
20 ose 40 pastilie
bronspray
120ml

BRONCHOSTOP® KIDS

BRONCHOSTOP KIDS, në mënyrë të besueshme dhe të shpejtë lehtëson çdo kollë të shoqëruar me ftohje, si kollën e thatë ashtu dhe atë të gjoksit për fëmijët nga 1 vjeç.

 • Për çdo kollë të shoqëruar me ftohje.
 • Zbut, qetëson dhe mbron.
 • Me ekstrakt të rrënjës së mullagës dhe mjalt natyral.
 • Për fëmijët duke filluar nga 1 vjeç.
 • Një qetësues i shpejtë, i besueshëm dhe i toleruar shumë mirë.
 • Pa ngjyrues artificial.
 • Pa alkool, pa laktozë, pa gluten dhe pa organizma të modifikuar gjenetikisht.
 • Qetëson, zbut, mbron.
 • Aromë luleshtrydhe.
 • Ideal për përdorim gjatë ditës dhe natës.
 • Në dispozicion në farmacinë tuaj.

Prodhuar me kujdes në Austri, duke përdorur lëndë aktive bimore.

Bronchostop Kids është një pajisje mjekësore sipas Direktivës 93/42 / EEC.