PËRBËRËS KREJTËSISHT BIMORË

Shurupi Bronchostop® Sine dhe Bronchostop përmbajnë përbërës aktivë krejtësisht bimorë trumzë dhe mullagë.

 

Lëng mjedre

Lëngu i mjedrës i jep Bronchostop® shijen e tij të këndshme, e cila është e dashur nga të rinjtë dhe të moshuarit.

Ekstrakt i bimës së trumzës dhe ekstrakt i rrënjës së mullagës.

Trumza është e njohur me shekuj si një ekspektorant, që lehtëson kollitjen me mukus.
Rrënja e mullagës është treguar të jetë efektive në lehtësimin e kollës së thatë, duke formuar një shtresë mbrojtëse në mukozën e irrituar duke zvogëluar në këtë mënyrë nxitjen për kollitje.

product

SI VEPRON BRONCHOSTOP?

2 lëndë aktivë për çdo lloj kolle

Ekstrakt i bimës së trumzës për kollë gjoksi

thyme

Ekstrakti i bimës së trumzës është një bar bimor që përdoret si ekspektorant që ndihmon në kollitjen me mukus

lung thyme

Ekstrakt rrënjës së mullagës për kollën e thatë

marshmallow

Ekstrakti i rrënjëve të mullagës është një bar bimor që përdoret si një qetësues i mukozës së irrituar

lung marshmallow

2 site veprimi dhe 2 mekanizma veprimi:

EFEKT LOKAL (MULLAGA, TRUMZA)

  • Mbron receptorët e kollës (Mullaga)
  • Antiseptik lokal (Trumza)

EFEKT SISTEMIK (Trumza)

  • Promovon aktivitetin e epitelit ciliar
  • Promovon formimin e mukusit viskoz
illustration lung effects

PËR FËMIJËT

Bronchostop® Sine nuk përmban alkool.

Bronchostop® Sine është për përdorim oral dhe duhet të merret i paholluar. Nëse është e nevojshme, Bronchostop® Sine gjithashtu mund të shpërndahet në ujë ose çaj të ngrohtë.

Ju lutemi gjithmonë lexoni fletëudhëzuesin e paketimit për detaje të mëtejshme.

Çdo 3-4 orëproduct water

adults

PËR TË RRITUR

Familja e Produkteve Bronchostop® ofron trajtimin e duhur për çdo kollë të lidhur me një ftohje.

 

  • Pa alkool (Sine Shurup)

  • Jo përgjumje

  • Pa përbërës gjedhi

  • Pa përbërës derri

  • Pa Laktozë

adultsProduct