Një përgjigje për
të gjithë llojet e kollës të shoqeruar me ftohjen.
associated with a cold
Bronchostop - For all types of cough For children an adults purely herbal ingredients

Bar për lehtësimin e çdo kolle të lidhur me një ftohje.

Bronchostop® Sine dhe Bronchostop® Shurup janë barna të kollës me lëndë aktive tërësisht bimore, që e bëjnë të parëndësishme pyetjen "kollë e thatë apo produktive". Ata përmbajnë dy lëndë aktive natyrale, për të zbutur kollën e thatë dhe për të siguruar ekspektorim në rast të kollës produktive.

Për informacion në lidhje me efikasitetin dhe efektet anësore të mundshme lexoni fletëudhëzuesin e paketimit ose pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.

Bronchostop Productfamily

Bronchostop

PËRBËRËS NATYRALE PËRBËRËS TËRËSISHT BIMORË

Shurupi Bronchostop® Sine dhe Bronchostop përmbajnë përbërës aktivë tërësisht bimorë trumzë dhe mullagë.

EKSTRAKT I RRËNJËS SË MULLAGËS

Rrënja e mullagës është treguar të jetë efektive në lehtësimin e kollës së thatë, duke formuar një shtresë mbrojtëse në mukozën e irrituar duke zvogëluar në këtë mënyrë nxitjen për kollitje.Ekstrakti i rrënjëve së mullagës është një produkt bimor që përdoret si një qetësues duke zbutur mukozën e irrituar.

read more

EKSTRAKT I BIMËS SË TRUMZËS

Trumza është e njohur me shekuj si një ekspektorant, që lehtëson kollitjen me mukus.

read more

LËNGU I MJEDRËS

Lëngu i mjedrës i jep Bronchostop® shijen e tij të këndshme, e cila është e dashur nga të rinjtë dhe të moshuarit.

SI VEPRON BRONCHOSTOP®? 

2 PËRBËRËS  AKTIVË  PËR CDO LLOJ KOLLE

Thyme Herb

BIMA E TRUMZËS
për kollë gjoksi     

Ekstrakti i bimës së trumzës është një bar bimor i përdorur si ekspektorant që ndihmon në kollitjen e mukusit.

RRËNJA E MULLAGËS
për kollën e thatë

Ekstrakti i rrënjëve të mullagës është një bar bimor qetësues i përdorur si një zbutës i mukozës së irrituar.

Marshmallow Root

2 vende veprimi
2 mekanizma veprimi

EFEKT LOKAL
(MULLAGA, TRUMZA)

  • Mbron receptorët e kollës (Mullaga)
  • Antiseptik lokal (Trumza)

EFEKT SISTEMIK
(TRUMZA)

  • Promovon aktivitetin e epitelit ciliar
  • Promovon formimin e mukusit viskoz

IDEAL PËR NË SHTËPI
PËR TË RRITUR DHE FËMIJË

Bronchostop® Sine nuk përmban alkool. Bronchostop® Sine është për përdorim oral dhe duhet të merret i paholluar. Nëse është e nevojshme, Bronchostop® Sine gjithashtu mund të tretet në ujë ose çaj të ngrohtë.

Ideal for children

IDEAL PËR NË LËVIZJE

Pastiliet Bronchostop® përmbajnë trumzë dhe mullagë. Trumza vepron si një ekspektorant. Mullaga formon një shtresë mbrojtëse në mukozën e gojës dhe faringut, duke qetësuar fytin e irrituar dhe kollën e thatë shoqëruese.

Lexoni me kujdes fletëudhëzuesin e paketimit. Konsultohuni me një mjek ose farmacistin lidhje me përdorimin e barnave. Përdorimi i paarsyeshëm I barnave është i dëmshëm për shëndetin tuaj.

Bronchostop easy to take with you

IDEAL PËR TË GJITHË FAMILJEN

Shurup, pika, spraj ose pastilie

Familja e produkteve Bronchostop® ofron trajtimin e duhur për çdo kollë të lidhur me ftohjen.

Pa alkool (Sine & Pastilles) Jo përgjumës (Sine, Shurup & Pastilles) Pa përbërës gjedhi Pa përbërës të derrit Pa laktozë

Bronchostop for Adults

Please rotate your device to portrait mode or resize your browser window for better experience.