PËRBËRËS TËRËSISHT BIMORË

Shurupi Bronchostop® Sine dhe Bronchostop përmbajnë përbërës aktivë tërësisht bimorë trumzë dhe mullagë.

 

Lëng mjedre

Lëngu i mjedrës i jep Bronchostop® shijen e tij të këndshme, e cila është e dashur nga të rinjtë dhe të moshuarit.

Ekstrakt i bimës së trumzës dhe ekstrakt i rrënjës së mullagës.

Trumza është e njohur me shekuj si një ekspektorant, që lehtëson kollitjen me mukus.
Rrënja e mullagës është treguar të jetë efektive në lehtësimin e kollës së thatë, duke formuar një shtresë mbrojtëse në mukozën e irrituar duke zvogëluar në këtë mënyrë nxitjen për kollitje.

product

SI VEPRON BRONCHOSTOP?

2 lëndë aktivë për çdo lloj kolle

Ekstrakt i bimës së trumzës për kollë gjoksi

thyme

Ekstrakti i bimës së trumzës është një bar bimor i përdorur si ekspektorant që ndihmon në kollitjen e mukusit.

lung thyme

Ekstrakt rrënjës së mullagës për kollën e thatë

marshmallow

Ekstrakti i rrënjëve të mullagës është një bar bimor i përdorur si një qetësues i mukozës së irrituar.

lung marshmallow

2 site veprimi dhe 2 mekanizma veprimi:

EFEKT LOKAL (MULLAGA, TRUMZA)

  • Mbron receptorët e kollës (Mullaga)
  • Antiseptik lokal (Trumza)

EFEKT SISTEMIK (Trumza)

  • Promovon aktivitetin e epitelit ciliar
  • Promovon formimin e mukusit viskoz
illustration lung effects

PËR FËMIJËT

Bronchostop® Sine nuk përmban alkool.

Bronchostop® Sine është për përdorim oral dhe duhet të merret i paholluar. Nëse është e nevojshme, Bronchostop® Sine gjithashtu mund të shpërndahet në ujë ose çaj të ngrohtë.

Ju lutemi gjithmonë lexoni fletëudhëzuesin e paketimit për detaje të mëtejshme.

Çdo 3-4 orëproduct water

I LEHTË PËR TU MARRË ME VETE

Bronchostop® Duo Pastilie është formulim i përshtatshëm për kohën "në lëvizje".
Në punë, ndërsa bëni sport ose thjesht gjatë një kafe me miqtë tuaj, Broncostop Pastilie ju shoqëron kudo me formatin e tij të lehtë për t’u marrë me vete. Falë formulës së tij unike, pastiliet Bronchostop® veprojnë në të gjitha fazat e kollës shoqëruar me një ftohje.
Lexoni me kujdes fletëudhëzuesin e paketimit. Konsultohuni me një mjek ose farmacistin lidhje me përdorimin e barnave. Përdorimi i paarsyeshëm i barnave është i dëmshëm për shëndetin tuaj.

woman and man easy product

adults

PËR TË RRITUR

Familja e Produkteve Bronchostop® ofron trajtimin e duhur për çdo kollë të lidhur me një ftohje.

 

  • Pa alkool (Sine Shurup)

  • Jo përgjumje

  • Pa përbërës gjedhi

  • Pa përbërës derri

  • Pa Laktozë

adultsProduct